RitaOlesen.dk - Frontpage - Baggrundsbillede

Du kan f.eks. gemme din hjemmeside og billeder i mappen Mine Web-steder. Om man vælger at lægge billederne i samme mappe som siden, eller om de bliver lagt i mappen images eller en undermappe i mappen images - i mappen med hjemmesiden, er lige meget.

Lægge baggrundsbillede ind på siden:
Åben siden i Frontpage.
Højreklik på siden. - Der åbner sig et nyt lille vindue, vælg: Egenskaber for side
Der åbner sig et nyt vindue.
Klik på fanen: Baggrund.
Sæt et flueben ud for: Formatering / Baggrundsbillede.
Klik på knappen: Gennemse
Klik dig frem til den mappe baggrundsbilledet ligger i.
Klik på billedets navn. Klik på: OK
Når du har gjort det, kan du se at billedets navn står i feltet ud for knappen Gennemse. Lige ovenover står der: Vandmærke. Sætter du et flueben ud for: Vandmærke, bliver din baggrund låst fast. Hvis du ikke sætter et flueben ud for: Vandmærke, er baggrunden flydende. Klik på: OK

Tip:
Navngiv f.eks. dine baggrundsbilleder: 1bg.jpg og 2bg.jpg. Når man så bliver træt af sit/sine baggrundsbilleder, lægger man bare et nyt billede i mappen med de gamle baggrundsbilleder - med det samme navn som det gamle, det gamle billede bliver erstattet af det nye, og baggrunden på alle sider bliver skiftet ud med det nye billede på en gang.
Har man et baggrundsbillede af en sommerfugl, der hedder sommerfugl.jpg - så man kan selvfølgelig godt skifte det ud med et andet billede, der ikke er af en sommerfugl, men alligevel navngive billedet sommerfugl.jpg og lægge det i den gamle mappe, så det gamle billede bliver erstattet af det nye.

RitaOlesen.dk