RitaOlesen.dk - Frontpage - Hotspots, marker en del af et billede og giv det et hyperlink

Sæt et billede ind på en side i Frontpage. Klik på billedet så det bliver markeret i hjørnerne. Der kommer nu en ekstra værktøjslinje Billeder. (Hvis ikke, så tilføj værktøjslinjen Billeder: Højreklik på en værktøjslinje og klik på Billeder i menuen der åbnes.)
På værktøjslinjen Billeder; klik f.eks. på knap nr. 3 fra højre Knap: Polygonalt hotspot = Polygonalt hotspot. (Bruges når der skal tegnes præcist op. Skal man kun markere en firkant, kan man vælge knappen med en firkant = rektangulært hotspot.) Marker det udsnit af billedet, som man skal klikke på for at åbne en ny hjemmeside. Når polygonalen er lavet færdig, åbner der sig et nyt vindue. Skriv adressen på den hjemmeside, der skal åbnes ud for linjen: URL. Sæt evt. destinationsrammen til Nyt vindue.

Klik på bilens dør for at komme ind på Käthe Wohlfahrts hjemmeside:
Käthe Wohlfahrts juleforretning i Rothenburg ob der Tauber. Klik på bilens dør for at komme ind på forretningens hjemmeside.

 

Klik på skarpretterens økse for at komme ind på Kriminalmuseet i Rothenburg o.d.T. hjemmeside
Skarpretterens økse. Fra Kriminalmuseet i Rothenburg o.d.T. Klik på øksen for at komme ind på Kriminalmuseets hjemmeside.

RitaOlesen.dk