Mørbrad i fad
2 - 3 mørbrader
3 løg
500 gram champignon
100 - 150 gram søltørrede tomater (fra pose)
1 dåse hakkede tomater m. peberfrugt
1/2 liter piskefløde (eller evt. mælk)
salt, hvid peber
1 tsk. oksebouillonpulver
Skær mørbraderne ud i bøffer og brun dem på en pande. (Kom salt og peber
på mørbradbøfferne under bruningen)
Løgene skæres i skiver og brunes på pande. Champignonerne brunes på
panden.
Det færdigbrunede lægges i et ildfast smurt fad. Læg de soltørrede tomater
ovenpå i fadet.
De hakkede tomater fra dåse, piskefløde, salt, peber og bouillonpulver
varmes op og hældes oveni fadet.
(Ingen låg på)
Sættes i en varm ovn, 45 minutter ved 200 - 220 grader varmluft.
(Almindelig ovn 45 minutter ved ca. 230 grader)
Når retten tages ud af ovnen, hældes væden i en gryde og jævnes til sovs. |