RitaOlesen.dk - Koder - Tving undersiderne i en rammeside til at åbne Startsiden

Hvis din hjemmeside er en rammeside, så vil søgemaskinerne også linke til undersiderne. For at tvinge en underside (f.eks. en menu til venstre i en rammeside) til at åbne Startsiden af din hjemmeside, skal der indsættes en kode på undersiden.

Eksempel: På min egen hjemmesides startside er menuen i venstre side inkluderet i siden (Se Inkluderet side). For at forhindre en søgemaskine i kun at åbne siden med menuen, har jeg sat koden ind på siden med menuen. Man kan ikke åbne menu-siden, der hedder menu_forsiden.htm alene. Hvis man prøver på det, så er det hele min forsiden, der åbnes. Se eksempel på hvad der sker, hvis man prøver at åbne siden med menuen http://www.ritaolesen.dk/menu_forsiden.htm

Kopier koden på denne side: Kode  (Indsæt adressen til din egen hjemmeside i koden i stedet for min adresse.)

- og sæt koden ind på en tom side i Notesblok. Kopier koden fra denne side og indsæt den mellem <head> og </head> i Frontpage HTML-visning. Se Sætte HTML - kode ind - Se metode 2.

(Hvis koden ikke først sættes ind på en tom side i Notesblok - og kopieres derfra før den sættes ind i Frontpage, ødelægges koden og virker derfor ikke.)

OBS:
Hvis du bruger funktionen: Vis i Web-browser i Frontpage, så skal du lige være opmærksom på, at du også der kun får index-siden /Startsiden af se.

Det kan koden også bruges til:
Hvis ens hjemmeside skifter adresse og man har mulighed for at beholde den gamle adresse, så kan man indsætte koden på index-siden på den gamle adressse, man bliver så omstillet til den nye adresse, når den nye adresse sættes ind i koden.

RitaOlesen.dk