RitaOlesen.dk - Campingture - Esbjerg - Gardasøen, side 1

Esbjerg - Gardasøen
12. - 22. oktober 2007

Esbjerg - Gardasøen, oktober 2007, side 1

 

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Side 5

Side 6

Side 7

Side 8

Side 9

Fredag den. 12. oktober 2007

 

Vi mødtes med Kirsten og John på rastepladsen Bjøvlund ved 13 tiden.

Mødes med Kirsten og John på en rasteplads
Først i går besluttede vi, at turen skulle gå til Gardasøen, vi ville tage et sted hen, hvor vi kunne være rimeligt sikre på godt vejr. Der var kun 13 graders varme, da vi kørte sydpå, og vi håber på, at der er omkring 20 grader ved Gardasøen.

Jeg har taget min nye bærbare computer med - Acer Aspire 7520 G, så kommer jeg i nærheden af trådløst internet, vil jeg uploade nogle sider undervejs på turen.

 

Undervejs et sted i Tyskland

Undervejs et sted i Tyskland

 

Om eftermiddagen gjorde vi holdt på rastepladsen Jalmer Moor og spiste wienerbrød, som Kirstens kollega Mette havde bagt.

 

Spiste madpakker syd for Hamburg. Det tog et godt stykke tid at komme gennem Hamburg. Vi hørte i radioen, at der var 20 km's kø gennem Elb-tunnellen, derfor ville vi hellere køre gennem byen. Selvfølgelig var der også trafik der, men det gik da fremad, hellere det end at sidde mere eller mindre fast ved tunnellen.

 

Vi overnattede på rastepladsen Zweidorfer Holz ca. 30 km øst for Hannover. Det var der også mange andre, der gjorde, men det er jo også efterårsferie.

Kørt 493 km.

Lørdag den 13. oktober

 

Vi kørte videre kl. 9.30.

Bro i Tyskland
En bro i Tyskland

 

Undervejs gennem det tidligere Øst-Tyskland

Undervejs i det tidligere Øst-Tyskland

 

Frokost på rastepladsen Osterfeld.

Under kørslen opdagede Kresten, at det ene hjul på John og Kirstens campingvogn slog lidt rigeligt til begge sider. Kresten tog hjulet af og satte vores reservehjul i. Johns reservehjul havde i forvejen en lille skade. John havde læst et sted, at dækkene på Hobby campingvogne af vores slags ikke er af bedste kvalitet. Det ser ud til at det passer.

Hjulskift
Det defekte dæk, uden synlige skader, men noget er der galt med det.

 

Reservehjul på plads igen
Johns defekte hjul sættes under vores campingvogn.

 

Videre igen efter hjulskift   Undervejs gennem Tyskland

Det går sydpå igen.

 

Om aftenen spiste vi pasta og kødsovs ovre ved os. Begge par har tre middage med hver, så det er let at varme noget mad undervejs.

 

Vi kørte forbi den store Allianz Arena i München. Der var helt mørkt på dette tidspunkt, og arenaens sider var som en stor hvid lampe, der lyste op. Den skal jeg lige søge på, når jeg kommer i nærheden af internet, det kunne være interessant at vide, hvor mange der kan være i denne arena.

 

Da vi kom ind i Østrig, kørte vi ind på den første tankstation og købte den lovpligtige vignet; 7,60 euro, der gælder i 10 dage.

 

Vi kørte ind på rastepladsen Rosenberger og overnattede.

 

Kørt 761 km.

 

Fortsættes på side 2