RitaOlesen.dk - Campingture  - Esbjerg - Korfu 2008, side 1

Søndag den 29. juni 2008

 

Turen går til Camping Karda Beach på Korfu. Vi kører til Venedig og sejler derfra til Korfu.

 

Deltagere:

Kristian, Camilla og Kristoffer - vogn 49
John, Kirsten og Vibeke - vogn 69
Kim, Stine og Kristian - vogn 90
Kresten og Rita - vogn 47

 

Fordelt på 4 biler og 3 campingvogne. Kim og Stine har ikke campingvogn med og sover bag i Kirsten og Johns Sportsvan undervejs til Korfu.

 

Vi har walkier i alle biler og der er GPS-er i 3 af bilerne. Kristian og John har begge en Tom-Tom og vi har (stadigvæk) en Packard Bell Compasseo 620, selvom jeg har truet med at smide den i en spand vand, fordi den fryser jævnligt.

 

John og Kirsten har bestilt og betalt færgebilletter til alle hjemmefra og booket os ind på Camping Karda Beach, Dassia, Korfu. Samme campingplads vi er på hver gang, vi er på Korfu.

 

Vi mødes med Camilla, Kristian, Kristoffer, John, Kirsten og Vibeke på rastepladsen Bjøvlund ved 11 tiden. 17 graders varme:

De andre tager imod os, da vi ankommer til Bjøvlund   Så er det lige før det går sydpå

(Klik på et billede for at se et større billede, åbnes i et nyt vindue.)

 

Kim, Stine og Kristian har været i Hamburg et par dage og besøge Johns søster, så turen bliver knapt så lang at køre for Kristian, 2 år og 5 md, når de støder til os ved Hamburg.

 

Derefter kører vi til butikken 'Sonja og Wolfgang' i Harrislee og handler og spiser frokost på cafeen samme sted.

Vibeke og Kirsten - Handler ved 'Sonja og Wolfgang' i Harrislee

 

- da vi kører videre derfra, fryser vores GPS for første gang! Der skal et hård reset til for få gang i den igen. Alt hvad jeg selv har lagt ind forsvinder ved et hårdt reset. Jeg har min bærbare computer med, så jeg kan lægge egne poi-punkter (interesse-punkter) ind igen, men irriterende er det.

 

Ved 17 tiden støder Kim, Stine og Kristian til os andre efter Hamburg.

 

John og Kirsten har smurt madpakker til os alle og dem spiser vi på rastepladsen Zweidorfer Holz.

På rastepladsen Zweidorfer Holz - John, Kirsten, Camilla og Kim med ryggen til   Kristian, Kristoffer og Stine på rastepladsen Zweidorfer Holz   På rastepladsen Zweidorfer Holz - Kim og John

 

Ved 21 tiden kører vi ind på rastepladsen Plötzetal, her overnatter vi i nat.

 

Kørt 652 km.

 

Kirstens kommentarer:

Endelig dagen vi har ventet på så længe. Vi har holdt en del hyggelige ’forberedelsesmøder’ inden afgang, og selv om man siger, at forventningens glæde ofte er større end selve oplevelsen, må jeg i bakspejlet sige, at det er den ikke – for det har alt ialt været en super tur!
Morgenen blev lidt kaotisk, for vi troede vi var oppe i god tid, men Kresten kom hjem før beregnet og Vibeke, Anne og jeg fik travlt med at smøre madpakker til hele banden. Fam. Wilhardt var også forbi pga. vrøvl med det elektriske før vi kørte hjemmefra kl. 10.00.
Vi startede dagen med 17 gr. og endte med 25 gr. ved Plötzetal.
NB. Og lige et lille venskabeligt råd til dig, Rita, fra en absolut-ikke-teknisk-minded: Du truer med at smide din GPS’er i en spand med koldt vand fordi den fryser hele tiden. Hvad med at give den varme omslag i stedet? :-)

 

 

Fortsæt til side 2