RitaOlesen.dk - Campingture  - Esbjerg - Korfu 2007, side 5

Torsdag den 5. juli

 

Afgang fra Eur Camping kl. 10.

Vi kører mod Brindisi, hvor vi skal med færgen til Korfu i morgen middag.

 

Vi kører ind på en rasteplads kl. 11.30. Kim og Lenas bil får skiftet batteriet, den mister tilsyneladende strømmen. Efter batteriskiftet kan bilen ikke startes.

Kl. 12.20. Hvad mon der er i vejen?:

 

Efter en telefonsamtale med et Kia værksted i Danmark afgøres det, at bilen skal på et Kia værksted og nulstilles for at den kan køre igen. Der bliver ringet til SOS, og vi venter på at vejhjælpen kommer og henter Kim og Lenas bil.

 

Venter på vejhjælpen:

Her holder vi, mens vi venter på vejhjælpen  Kl. 14.45, vi venter stadig på vejhjælpen

 

Vejhjælpen kommer kl. 14.50:

Vejhjælpen kommer

 

Kim og bilen er trukket op på vejhjælpens bil:

Snart klar til at komme på værkstedet   Campingvognen kobles på

 

Vi kører alle med til værkstedet, der ligger et ret øde sted. Selvom Kim havde sagt, at han skulle på et Kia værksted, så kørte chaufføren ham ud til sit eget værksted. Ejeren mente, at de godt kunne klare det. Da han fandt ud af, at det kunne de ikke, skulle vi vente på, at der kom en, der kunne. Han kom bare ikke - det kunne først blive i morgen, der kom en, der måske kunne ordne det.

 

Klokken 19.40, sad vi der stadig:

Kl. 19.40 - vi venter stadigt

Vi var efterhånden begyndt at blive nervøse for, om bilen kom til at køre i tide, så de kunne nå færgen i Brindisi i morgen. Det ville måske være muligt at få booket en bil om, men det ville sikkert ikke være muligt at få booket alle 4 biler om, det er jo sommerferietid.

 

Kim var i kontakt med SOS igen, der sagde, at de ikke ville betale vejhjælpen for at have slæbt bilen ud på sit eget værksted, de ville kun betale for at bilen blev kørt på et Kia værksted. Ejeren ville ikke slæbe Kims bil til et Kia værksted, eller i nærheden af en i dag, så bilen blev trukket ud på gaden.

John tog Kims campingvogn og Kresten slæbte Kims bil til en campingplads, Camping Sangro. På campingpladsen er der en meget venlig canadisk campingvært, han vil hjælpe, med det han kan, når værkstedet åbner i morgen.

 

I tilfælde af at bilen ikke bliver lavet i tide, beslutter vi, at vi andre kører videre mod Brindisi, og ser det ud til, at Kim og Lena ikke når det, så prøver vi at få booket dem om, hvis vi ikke alle kan bookes om. - Der var en meget trykket stemning, vi havde det ikke godt med at efterlade dem og køre videre!

 

Vi andre kører til en p-plads i Bari og sover der.

 

Kørt 407 km.

 

Camilla og Kristians kommentarer:

05.: John og Kresten har altid talt om, hvor forfærdeligt det er at køre igennem Foggia, en forfærdelig hede, ja man skulle tro, at det var Helvedes forgård! Jeg synes altså at der var temmelig koldt, ja faktisk så frøs jeg da vi tankede bilen. Måske skulle de overveje at tilrettelægge ruten således, at de fremover kører igennem om natten?

Vi overnattede ved Bari og fik kun 4 timers søvn.

 

Kirstens kommentarer:

YT-dag. Kørte sydpå og Kims bil gik i udu nord for Vasto. Ventede i alt 10½ time først på motorvejen og derefter ved værkstedet, men bilen blev ikke klar og vi måtte forlade familien Bøtker på en campingplads (de blev trukket derhen af 2 biler).
Kørte derefter forbi Foggia og overnattede på en tankstation nær Bari. Der var kun 16 gr. ved Foggia om natten, det var faktisk ørkenagtigt med den ekstreme varme der kan være om dagen og så den kulde...

 

Kørt 350 km. (?)

 

 

Fortsæt til side 6