RitaOlesen.dk - Opskrifter; Chokoladekage, Gittes
Mad Frikadeller, græske
Gryderet
Kartoffel-grøntsags-sovs
Kartoffelsalat, kold
'Mikkels' Nordsøguf
Mørbrad i fad
Risengrød kogt i kogepose
Specialsuppe med oksekød
Tomatsovs med peberfrugter
Kager
Chokoladekage Gittes
Chokoladekage Karins
Forældrekager
Gulerodskage
Havregrynskager
Hindbærsnitter
Hveder
Makronkager
Tærtebund
Andet
Julelikør
Kærnemælkshonning
Klik her og se en udskriftsvenlig udgave
150 gram smør 200 gram sukker 1 tsk. vanilje 2 æg 175 gram mel 1 tsk. bagepulver 4 spsk. kakao ½ dl. mælk 1 dl. kogende vand Passer til en bradepande på 25 x 30 cm. Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter Glasur på.