2 - 3
mørbrader
3 løg
500 gram champignon
100 - 150 gr søltørrede tomater (fra pose)
1 dåse hakkede tomater m. peberfrugt
1/2 liter piskefløde (eller evt. mælk)
salt, hvid peber
1 tsk. oksebouillonpulver
---
Skær mørbraderne ud i bøffer og brun dem på en pande.
(Kom salt og peber på mørbradbøfferne under bruningen)
Løgene skæres i skiver og brunes på pande.
Champignonerne brunes på panden.
Det færdigbrunede lægges i et ildfast smurt fad.
Læg de soltørrede tomater ovenpå i fadet.
De hakkede tomater fra dåse, piskefløde, salt, peber
og bouillonpulver varmes op og hældes oveni fadet.
(Ingen låg på)
Sættes i en varm ovn, 45 minutter ved 200 - 220 grader varmluft.
(Almindelig ovn 45 minutter ved ca. 230 grader)
Når retten tages ud af ovnen, hældes væden i en gryde og jævnes til sovs. |