Side 28

Dette afsnit skyldes kun mine hormoner og dem kan man som bekendt ikke selv kontrollere.
Hernede har man en meget afslappet forhold til prostitution, og mange af pigerne er utrolig flotte (og søde). Det hele foregår helt åbent, når man sidder på en fortovscafe, sætter de sig ned og snakker med en. Jens og jeg har hele tiden afvist det og ærligt talt snakket en del om det, vi har jo en del aktive hormoner. Både Jens og jeg har rejst meget og jeg er vel egentligt ikke en af guds bedste børn, jeg har været meget omkring og pigerne har brug for pengene... O.S.V. det var alle undskyldningerne.

Mange af pigerne er meget unge, og de er søde. Sidi, pigen som kom til mig var 22 år og åleslank og en utrolig flot pige, og vi faldt straks i snak, jeg har efterhånden lært lidt portugisisk/spansk og Sidi taler lidt engelsk.

Maria og Jens så også ud til at hygge sig. Efter et par timer med diskoteksbesøg m.m., tog vi på bådene, og jeg var glad for, at Sidi er så slank, jeg har kun en stikkøje. Vi sejlede ud i Jens's gummibåd og han satte os af på min båd, vi sagde godnat og blinkede som to skoledrenge til hinanden. - Hormoner.- Sidi foreslog, at vi tog et brusebad, da hun så, at min vandsæk/bruser hang i bommen og at vandet var varmt. Vi sæbede hinanden ind og havde det sjovt. Sidi er fantastisk sød og vi havde en herlig nat. Da jeg skulle betale hende, prisen havde hun tidligere sagt er 1500 escudos, ca. 75 kroner, den pris kan selvfølgelig forhandles, men jeg kan ikke forhandle prisen på et menneske, uden dårlig samvittighed, så jeg ville give hende det eller mere. De vil gerne have US-dollar, det er omregnet ca. 14$.

Jeg gav hende 50 $ og hun troede ikke sine egne øjne og spurgte, om hun skulle komme tilbage med resten, når hun havde vekslet. Jens syntes, at det var for meget, og frydede sig lidt over, at han "kun" havde givet 30 US$, indtil han senere fandt ud af, at den ene 10 $ seddel, faktisk havde været en 100 $ seddel, så han havde betalt 120 us$. Men det var to meget lykkelige ludere, der gik hjem den morgen. Vi blev enige om, at det var vores ulandshjælp. Jens fik senere en "fribillet" af Maria. Vi mødtes ofte og jeg betalte ikke længere, måske i form af "gaver" osv. Den sidste dag spurgte Sidi; om hun måtte sejle med mig, hun græd og løb derfra.

Bemærk smilet
Bemærk smilet
Morgenen efter han finder ud af, at han betalte 120 US$for underholdningen.

En nedslået mand, der netop har mistet en formue
En nedslået mand der netop har mistet en formue.

Til Side 29

Fra Esbjerg til Tahiti i en Junker 22