Side 45

28/ 01/01

Jeg fik fat i Karsten pr. email. Han kommer i morgen, mandag, og jeg vil undersøge, hvor i Balboa han bor, og hvordan det ser ud med trailere.

En af de lokale er ved at undersøge, om jeg kan blive transporteret raftet op til en anden båd, så jeg undgår alle de mennesker ombord. Det billigste ville nok være at blive transporteret på landevej, men det er også det mest besværlige, da masten så skal af. Jeg er nok nødt til at acceptere den billigste løsning, uanset hvor meget besvær, det er.

29/01/01

Tirsdag morgen skal jeg sejle med Louis, en franskmand, der også er single-hander, igennem kanalen. Han manglede jo folk, men havde egentlig hyret fire lokale, da jeg tilbød at gå med gratis, bare for turen, et tilbud som han tog imod.

Karsten var her i dag, han har levet her i 33 år, og er nu "semi retiret ", han har arbejdet i skibsbrancher og tager nu kun konsulentopgaver. Han arbejder stadig på at finde en trailer, der er stor nok til at tage Trojka, og jeg regner med at vide mere i morgen.

Jeg bliver hentet kl. 05:00 i morgen tidlig af Louis, piloten kommer ombord kl. 06:00, så nu håber jeg, at Trojka stadig ligger her for anker, når jeg kommer tilbage.
Indtil nu har det gået fint, og ingen har klaget over, at jeg ligger så tæt på marinaen. Jeg har dog hørt fra Niels, en svensker der har ligget her i 9 måneder - at en af de lokale, og de ejer klubben - har bemærket at jeg er her, men har sagt, at den er jo så lille, hvis han opfører sig ordentligt, så går det nok, så det vil jeg anstrenge mig med……

Til Side 46

Fra Esbjerg til Tahiti i en Junker 22