Side 40

12/01/01

Jeg startede dagen med at snorkle på revet udenfor havnen, i dag var jeg ikke alene derude. Der var en dykkerbåd med ca. 20 dykkere og det var nybegyndere, der var ude på deres første dyk. Nogle sprang på hovedet og kom op uden maske, der var kun en instruktør og han kunne ikke "styre" alle de mennesker, men der var en glad stemning, selv når han råbte højt.

Jeg forundres, hver gang jeg er i vandet, det er ikke for ingenting, at Bonnaire er udråbt som "Divers Paradise". Man svømmer rundt imellem 1000-vis af fisk i måske 100 forskellige varianter og størrelser, det er bare helt vildt.

Og så var jeg ude på Kents båd. Straks lavede han ostemadder, det får jeg altid på svenske både. Han ville ikke selv tage turen på denne tid af året; Jeg Er For Gammel, sagde han; Jeg Vil Have Komfortabelt Sejlads….
Men er man ikke så komfortabel, og har man ikke noget imod at bruge noget af tiden på evt. at ligge underdrejet, mens koldfronter passerer, kan det da lade sig gøre, men det bliver ikke komfortabelt, ifølge Kent.

Nu vil jeg afvente Richards afgørelse i morgen, nu har han haft tid til at tænke over tingene og så tager jeg en afgørelse derefter.

Tom har arbejdet hårdt hele dagen, ejeren kommer i aften.

13/01/01

Jeg var ude på Bobs båd i dag, han er en 64 årig englænder, som var med "vores" flok ude og spise i går aftes. Han er ingeniør og single sejler. Men kors for en personlighed, han mener, at alle dyr har en sjæl og derfor vil han ikke spise dem. Han tror på alt spirituelt og opsøgte altid "kloge mennesker" og han havde lavet en maskine for en "læge", der havde fået tegningerne af en overnaturlig magt, men da han næsten var færdig med at bygge den, fandt han ud af, at det var hans egen sjæl, der skulle drive den og byggede den derfor ikke færdig og det kunne jeg da godt forstå...

Han sagde, at jeg var en speciel god person, for han havde hørt om lobsteren, og da de andre grinede af den historie, var han blevet vred og ønskede, at han havde sagt til dem, at jeg var udvalgt til at se, at alle guds skabninger har en sjæl, som man ikke må krænke.

Han viste mig diverse bibler, bøger osv, men "prædikede ikke, og vi havde en herlig dag, han var enormt inspirerende / interessant at være sammen med, men også meget anderledes.

14/01/01

Tom og Jen kom over og vi byttede emailadresser, det er så nemt at holde forbindelse, men jeg har efterhånden bare så mange at holde forbindelsen med.
Men jeg håber virkelig, at jeg kan møde dem igen, de har været så søde mod mig og vi har haft det sjovt sammen.

Til Side 41

Fra Esbjerg til Tahiti i en Junker 22