Side 73

12/04/01

Den vind holdt ikke så længe, min gennemsnitsfart for den 9. april blev 3,5 knob/timen, den 11. april 3,0 og for den tolvte 3,3, hvis jeg bruger det som min gennemsnitsfart for resten af turen, say 3,3 imod 2476 mil tilbage, så har jeg endnu 31 dage til søs, og når jeg så ankommer, er Beacon højst sandsynlig draget af, så er jeg nødt til bare at bunkre vand og proviant, og så sætte sejl igen, at sejle er så herligt………………

14/04/01

Det regner stadig det meste af dagen, og alt er efterhånden gennemblødt, også indendørs, da jeg er nødt til at sejle med lukket dør, for ikke at få regnen direkte ind i min seng, har jeg nu dug/kondensvand overalt, og det er fandens varmt med den lukkede dør.

Det eneste positive ved alt det regn er, at jeg kan blive vasket i ferskvand hver dag, at sidde nøgen i styrtregn i cockpittet og sæbe sig ind er skønt, når alternativet er at ligge indenfor og svede sig halvt ihjel.

Jeg smed det tørrede kød ud i dag, det så ikke så appetitlig ud, og pga. al den regn var det faktisk heller ikke særligt tørt. Og jeg fangede en lille tun til frokost.

Gennemsnitsfart i går var 4,0 og for i dag 3,4 mil/timen. Jeg er nu nede 7 grader 6 minutter syd og vil nu styre ret mod Hiva-Oa. Vinden ser ud til at være "stabil", men der er bare ikke meget af den, jeg har ikke lyst til at bruge mere tid på at komme sydover, hvis jeg, om end langsomt, kan begynde at nærme mig Atuona.

Jeg er på 101 grader 11 minutter vest og Atuona, Hiva-Oa er på 139 grader 2 minutter vest, så der er lang vej. Ifølge min GPS er der lige nu 2254 mil, den bruger storcirkel navigation.

Skønne aftener:
Skønne aftener    Skønne aftener

Skønne aftener    Skønne aftener

Til Side 74

Fra Esbjerg til Tahiti i en Junker 22