Side 80

11/05/01

Vi vågnede ret sent, forstå det hvem som kan. Nat. manglede sin taske med flybillet, kreditkort osv., solbriller og sandaler??? Efter middag gik jeg op til Jean Marie og fandt da også tingene. Jeg havde sagt til Nat., at jeg sikkert ikke slap for at drikke en øl med ham, men efter den femte "stak" jeg af, selvom den sjette var åbnet. Jeg slap kun derfra ved at love, at jeg hentede Nat. og straks ville komme tilbage. Jeg vidste dog godt, at det ville Nat. sikkert ikke have lyst til.
Lettere pløret kom jeg tilbage (det er store halvliters ølflasker) og vi gik en tur på stranden. Slingrer ud af Vestergade……..

Nat. ringede til sin mor for at høre; om hun ikke kunne tænke sig at komme til Tahiti for at holde hende ved selskab, til jeg ankommer, og minsandten om de ikke straks havde en aftale. Hun kommer ned i ti dage og de skal så rejse rundt til de forskellige øer og hygge sig. Jeg håber, at jeg kan nå derover, inden hun flyver hjem d. 27. om morgenen, det ville være så rart, at lære hende at kende her. Så kan hun også forberede resten af familien lidt. Jeg rejser til Canada med Nat., når båden er solgt eller opstaldet.

14/05/01

Vi tjekkede ud af hotellet og ind på et lille pensionat, hvor vi fik en stråhytte bungalow. Taget er lavet af palmeblade og er halvt åbent, men halv pris og dobbelt så hyggeligt. Vi bruger al tiden på at se os omkring og hygge og lave mad og snakke. Vi kan plukke mango, grapefrugter, papajas, kokosnødder, brødfrugter og alt muligt andet. Der er vilde høns overalt, de skal stege længe, da de er lidt seje, men smager fantastisk. Og fisk er så nemme at fange, at det er helt utroligt.
Vi spiser ofte på stranden over bål, og bruger palmeblade som tallerkener, så er der ingen bøvl med opvasken.

17/05/01

Nat. er netop taget ud på ankerpladsen. Hun insisterede på, at jeg ikke springer i vandet for at rense runerne af bunden på Trojka, fordi jeg har forbinding om benet. Runerne kan stjæle så meget som to knob i timen. Og nu svømmer hun altså rundt derude og skraber runer af min båd, sikke en pige.

Til Side 81

Fra Esbjerg til Tahiti i en Junker 22