Side 41

15/01/01

Jeg har over weekenden besluttet mig til at forsætte, og Richard kontaktede mig heller ikke, synd for ham. Og måske er det, et " tegn" .

I dag fik jeg "skæld ud" på Immigrations kontoret, pga. min påklædning. Jeg havde afklippede jeans og en godt solfalmet T-shirt på, og ingen sko. Det var mangel på respekt at stille sådan, og han spurgte; hvad han skulle gøre? Det lå i luften, at han gerne ville, at jeg skulle stille igen - påklædt, (og det gad jeg ikke.) Jeg fortalte ham næsten sandheden, at sådan ser alt mit tøj ud pga. solen, og sko har jeg ikke på pga. infektionssår på foden. Og alt det tøj jeg bruger, ser faktisk sådan ud. (Jeg har dog noget, der er gemt af vejen til en festlig lejlighed.)

Jeg skulle måske købe noget " Myndigheds tøj " - tøj til at cleare ind og ud i, jeg var godt nok lidt flov, da der var en del ansatte på kontoret og de kikkede alle på mig, problemet er, at jeg selv bliver så vant til at se på de " laser " og tøj betyder intet for mig, og slet ikke, når man er alene på havet.

Mark, fyren som sejler med Bob som gast kom og besøgte mig, vi havde en skæg eftermiddag og jeg blev underholdt med gode historier om Bob og hans mange ideer. En af de første dage Mark havde været ombord, forbød Bob Mark at tage sukker i sin te, " Det gør dig aggressiv." Efter et par dage til havs opdagede Bob så, at Mark sneg sig til sukkeret. " Se hvad du tvinger mig til at gøre." Og så hældte Bob sukkeret overbord. Jeg tror, at det ville have gjort mig aggressiv, men Mark er en ung rar fyr. Mange gange senere sagde Bob; " Kan du selv se, hvor meget bedre du har det uden sukkeret " Det ville helt sikkert have gjort mig vildt aggressiv.

Det med infektionssår, må have noget at gøre med min dehydrering at gøre, jeg har infektioner alle vegne, de mindste sår / skrammer udvikler sig til noget værre noget, og det ser ikke ud til at blive bedre. Jeg har prøvet at rense dem dagligt, og prøvet at pakke dem ind, og holdt dem tørre dvs. ikke bade / svømme. Så prøvede jeg at svømme / bade og ikke pakke dem ind, Jeg har prøvet med og uden salve. Jeg har prøvet antibiotika, da jeg nu også har hævede kirtler i skridtet og under armene, men måske har jeg blot brug for at komme til søs………..

Jeg fik kanvas og sejldug og en sejl-handske af kirsti på sejlloftet, så nu kan jeg selv reparere mine sejl...

Til Side 42

Fra Esbjerg til Tahiti i en Junker 22